Amy Robach

Nya uppgifter har nu framkommit i den så kallade Epsteinaffären. ABC:s nyhetsankare Amy Robach framträder nu i en video för PROJECT Veritas (en amerikansk antikorrumtionssajt) och berättar om mörkläggningen.

Hon hade alla uppgifter redan för tre år sedan, men hindrades att gå ut med dem. Mäktiga krafter såg till att skydda brottslingen så att verksamheten kunde fortsätta. Amy Robach är dessutom övertygad om att Epstein mördades i fängelset. Han visste helt enkelt för mycket.

Här videon…

Föregående artikelLENNART BENGTSSON: UNDERGÅNGSTÄNKANDE KAN BLI SJÄLVUPPFYLLANDE
Nästa artikelUSA sidesteppas

2 KOMMENTARER

  1. Rysslands president Vladimir Putin har nu, i sin outtröttliga iver att destabilisera det västerländska samhället i allmänhet och Storbritannien i synnerhet, givit sig på kungahuset. Sedan hans agenter först övertalade David Cameron att utlysa folkomröstningen om EU, sedan genom sina troll på internet fick britterna att rösta nej har hans bulvaner infiltrerat Buckingham Palace och övertalat den inte alltför smarte prins Andrew att bevilja BBC en timmes lång utfrågning om hans relation med Jeffrey Epstein. Resultatet bedöms vara en katastrof om inte annat för att de återupplivar uppmärksamheten kring den ökände flickjägaren. Jag kan bara säga: ”Molodets Vladimir!”

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.