AFD:S MAXIMILIAN KRAH OM EUROPAS POLITISKA OMVANDLING

1
250
Maximilian Krah, ledare för AfD.

Den 14 juni publicerade Asia Times Online en intressant intervju med Maximilian Krah, en framträdande i ledning för Alternativ för Tyskland (AfD). Det finns anledning att lyssna på honom då AfD är ett parti som många lyssnar på i Tyskland och som säkert kommer att spela en framträdande roll i tysk politik framöver.

För oss som inte vill se kriget i Ukraina eskalera menar Krah att fred är en viktig fråga för europeisk politik de kommande fem åren. Krah anser att kriget i Ukraina handlar om mer än Ukraina. Det är ett krig om hur den den globala ordningen skall se ut. Om Ryssland vinner kriget då är det slut med Väst dominans i världen. Det är därför eliten i Bryssel och Washington DC inte kan acceptera fred i Ukraina. Maximilian Krah vill att Tyskland och Europa skall acceptera den nya världsordning som växer fram och hitta sin plats.

Många andra frågor tas också upp i intervjun.

Föregående artikelMax Lundqvist: Richard Turpins fredstal, drevet mot honom och framtiden
Nästa artikelPUTINS TAL VID UTRIKESMINISTERIET DEN 14 JUNI

1 KOMMENTAR

  1. Maximilian Krah blev nyligen utesluten ur partigruppen ID i EU-parlamentet efter hans uttalande om att SS-soldater inte var kriminella per definition. Där gick en gräns för Marianne Le Pen. Det är i skrivande stund oklart om Krah och AfD på det hela taget släpps in i gruppen efter valet. Det gör möjligen inte hans analys mindre intressant, och det är möjligen inte relevant för Asian Times läsare. Men det borde den vara för lindelof.nu:s läsare.

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.