AKTA DIG FÖR DET GRÖNA HOTET! NÄR RT FYLLER 15 ÅR VARNAR DEMOKRATINS FÖRSVARARE FÖR DETTA “MASSKOMMUNIKATIONS-VAPEN”

Medborgare! Om du utsätts för masskommunikationsvapnet – även kallat RT – sök omedelbart skydd och sanera dina sinnen genom att endast ta del av de vanliga och godkända nyheterna. Miljarder visningar under 15 år i etern är alldeles för mycket!

När Moskvas smittsamma mediemaskin fyller 15 år har dess nedbrytande inverkan på vår demokrati, grundläggande värderingar, samsyn samt nedbrytningen av vår kultur aldrig varit större! Akta dig för RT-björnen, och ta del av budskapet i vår lämplighetsskapande civilförsvarsvideo som varnar alla rättänkande människor.

Detta är en video som med humor gör narr av den katastrofstämning som piskas upp i västvärldens stora medier mot den lilla, men uppenbart effektiva ryska motpropagandakanalen RT. Håll till godo!

  2 kommentarer for “AKTA DIG FÖR DET GRÖNA HOTET! NÄR RT FYLLER 15 ÅR VARNAR DEMOKRATINS FÖRSVARARE FÖR DETTA “MASSKOMMUNIKATIONS-VAPEN”

 1. Bertil Carlman skriver:

  Sveriges livlina – den transatlantiska länken USA – har med jämna mellanrum censurerat sin president. Det är The Deep State som egentligen styr. Och gör det bl a genom sina lydiga medier.

  Var läste jag först lite ordentligare om världens största strejk på 250 miljoner småbönder och arbetare? “Farmers hit with water cannon and tear gas as Indian police try to halt protest march on Delhi (VIDEO)”

  Först på RT sedan på al Jazeera. Vad tar USA och lydstaten Sverige upp nästan samtidigt med denna enormt betydelsefulla massmobilisering från det indiska folket? Kan du inte gissa har du dålig koll på informationsdesperationen i Västvärlden.

  Ber att få gratulera på 15-årsdagen RT!

 2. Anders Åberg skriver:

  Helt rätt Bertil. RT är den enda seriösa TV-stationen som går att hitta i dagens utbud och den är påfallande mindre propagandistisk än SVT. Att som media i Sverige, bara avstå från att rapportera om världens största strejk är propaganda av sämsta slag.

  Instämmer i gratulationerna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.