BIDEN WILL NOT BE ABLE TO STAND

George Galloway – The Mother of all Monologues – talar om USA-valets huvudkombattanter, Storbritanniens och USA:s försummelser i Coronakrisen och Kinas överlägset effektiva sätt att värna sitt eget folks hälsa och säkerhet.

... är läst 1808 gånger!

  2 kommentarer for “BIDEN WILL NOT BE ABLE TO STAND

  1. Anders Persson skriver:

    Den här videon presenterades förra söndagen. Bör ses med viss försiktighet. Hans kritik riktar sig i sak också mot den svenska politiken i coronaproblematiken. Att britterna gjort en prognos att 500.000 människor skulle dö, är möjligt. Men att den prognosen ignorerades behöver inte ha berott på inkompetens, utan på att den ansetts orealistisk. Som helhet: Galloway är kul att titta på och lyssna till, men koppla inte bort er källkritiska hållning.

  2. Bertil Carlman skriver:

    När man sett klart Galloways monolog, kan man bland de länkar som dyker upp välja John Pilgers ”Disastrous consequences if US proceeds with ’policy of provocation’” från 3 februari 2017. Som alltid en välgjord dokumentär. Världen har verkligen förändrats på tre år, men bara i vissa stycken. Imperiet fortsätter att mörda och hota. Men något nytt har tillkommit i hotet. Kina har definitivt blivit den huvudsakliga måltavlan. Och bisarra händelser har tillkommit. Nu ber Imperiets president D. Trump egna medborgare i det egna landet ”LIBERATE MINNESOTA! LIBERATE MICHIGAN! LIBERATE VIRGINIA, and save your great 2nd Amendment. It is under siege!”
    Nog är dagens Imperium ett imperium på fallrepet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.