Hur är det möjligt att denne Carl Bildt ännu är vårt Sveriges utrikesminister? Detta blev så tydligt efter att häromdagen ha talat med en släkting som just talade om Bildt som en säkerhetsrisk. Läs även Rune Lanestrand på Folket i Bilds hemsida om denna sak. Han är opålitlig i snart sett varje väsentligt avseende. Han tjänar pengar på ryska oljeintressen samtidigt som han låtsas kritisera Ryssland. Han har belagts med lögn om sitt agerande som EU-medlare på Balkan på 90-talet. Han spekulerar i Sudans och Tchads oljeintressen samtidigt som han erbjuder svenska soldater för att hålla lugn runt sina installationer. Men mest av allt är han Condolezzas och George W´s springpojke på världssamfundsarenan, vilka är världens för närvarande största krigsförbrytare. Det enda Bildt är riktigt bra på är att låta dryg och överlägsen och att glida undan som tvålen i badkaret. Har vi ingen Erik Ponti, som kan utverka audiens och konfrontera honom med sina gärningar? Han är en säkerhetsrisk.

 

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Föregående artikelProblemet Jan Björklund
Nästa artikelStoppa friskolor och privatiseringar!
Knut Lindelöf
Redaktör för lindelof.nu, skribent och författare. Pensionerad mellanstadielärare och skolledare. Bosatt i Uppsala.

2 KOMMENTARER

  1. En tio år gammal, väl lagrad ”lindelöfare”, som jag uppmanar er att ”konsumera”. Den har något ”segerstedtskt” över sig: ”Den där Hitler är en förolämpning” (GHT 1933).

  2. Instämmer! Vår Bildt är vår egna lille Kissinger om han finge tillfälle. Tråkigt nog har vi i Sverige ingen journalist som kan eller vågar ta fighten med denne okloke med sluge gök.

    För inte tala om hans kvinnosyn… den italienska, således.

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.