Du har kanske observerat tumme upp-symbolen längst ner på varje sida som legat där en tid. Med den kan du börja stödja lindelof.nu med små belopp när andan faller på.

Jag vill stimulera dina tankegångar genom intressanta artiklar och lästips, som gör att du ofta vill återvända till lindelof.nu. Jag inför inte betalvägg som de stora tidningarna, men är samtidigt beroende av att få täckning för mina kostnader. Senaste halvåret har sajten renoverats och en hel del konsultarvoden betalats. Med en stabil ekonomi kan jag göra ett bättre jobb och dessutom vidareutveckla sidan.

Nu kan du ”gilla på riktigt”, d v s bli ”stödmedlem” och med två klick skänka ett par kronor direkt när du läst eller sett något du gillar. Det är mycket enkelt. ”Föreningen för smarta donationer – MediaLinq” har skapat en tjänst där du enkelt kan skicka småsummor i stöd när andan faller på.

Så här går det till
För att donera klickar du på tummen upp-symbolen (under varje artikel) och fyller i din e-postadress i formuläret och på ”Bekräfta beloppet”. Första gången får du ett mejl där du accepterar ditt ”medlemskap”. Sedan kan du donera med bara två klick. ”Medlemskapet” är den anslutningsform som gör det möjligt att minimera bankkostnaderna och alltså kostnadsfritt donera små belopp. MediaLinq ger nätpublicister låga kostnader genom att ge dig ett betalkonto hos dem (dit du swishar in en summa som du sedan betar av med små belopp via tummen upp-symbolen). Du kan också välja att göra automatiska månadsdonationer.

Du som redan regelbundet stöder lindelof.nu på annat sätt behöver inte ändra på något. MediaLinq är ett sätt för många nya att ge små summor då och då när andan faller på, så betalväggen kan undvikas även i framtiden.

Det här är ett nytt sätt att tigga pengar av Er kära läsare, och jag hoppas förstås på god respons.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR till er alla, med hopp om ett aktivt läsande och kommenterande framöver.

Knut Lindelöf (redaktör)

Föregående artikelKRIGSROPET!
Nästa artikelJag skräms av Europas ”drang nach Osten”

1 KOMMENTAR

  1. Jag betalade nyss 500 kronor till lindelof.nu:s bankgiro. Är det lika bra som andra ”prenumerationer” i den meningen att det inte ger några bankkonstnader?

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.