Utgivningsbevis …

utgivningsbevisDenna blogg står under Yttrandefrihetsgrundlagen (YGL). Med det skiljer den sig från allmänt bloggande utan grundlagsskydd, d v s under Personuppgiftslagen (PUL). Ansvarig utgivare och tillhandahållare är Knut Lindelöf.

Ovanstående betyder att du som lämnar uppgifter till lindelof.nu åtnjuter meddelarskydd (källskydd) precis som om du skulle lämna känsliga uppgifter till en tidning. Det är olagligt att efterforska källan.

Databasens webbhotell är FS Data.

Kommentarpolicy
Inga kommentarer publiceras utan att Redax redigerat och godkänt. Det fungerar som på vilken tidning som helst. Skickar man in en insändare blir den granskad, bedömd, varsamt redigerad och oftast publicerad.

Redigeringen görs för att det ska passa bloggens språkliga och grafiska profil. Glömmer man mellanslag, komma eller punkt läggs det till, stavfel rättas, särskrivning korrigeras, interpunktion förbättras o s v. Allt för att läsbarheten ska öka. Ibland missas stavfel, då är jag tacksam för påpekande om den saken.

Vill man av någon anledning dölja sitt namn och skriva anonymt måste man uppge sitt fullständiga namn (som då hålls dolt) till Redax.

Välkommen med kommentarer.

Mer om bloggen och bloggaren.