BOKMÄSSAN PÅ LÖRDAG KL 10 – I KARNEVALS MONTER B06:24!

2
498

Fler programpunkter i Karnevals monter:

Torsdag
klockan 15.00 kommer Per Shapiro att presentera sin bok Kriget mot livet.

Fredag
klockan 10.00 Ann-Cathrin Engwall, doktor i molekylär cellbiologi, pratar om tänkbara mekanismer som kan förklara olika biverkningstyper. Cindy Darell berättar hur det är att leva med biverkningar. 

14.00 Ann-Cathrin Engwall och Bobbo Sundgren, vars son dog av vaccinbiverkningar, berättar om kampen för upprättelse.

Lördag
klockan 14.00 kommer klimatdebattören Elsa Widding tala om den ensidiga klimatdebatten och den smutskastning som drabbar de som försöker gå mot strömmen.

Söndag
klockan 10.00 talar Susanne Dodillet, lektor i pedagogik Göteborgs universitet, om den av Säpo beställda rapporten ”Rutten demokrati – Konspirationspropaganda, rasism och våld”. Sverker Lundin, lektor i pedagogik Göteborgs universitet, tar upp hur skola och universitet utvecklas i riktning mot indoktrineringsanstalt. Kanske kommer även Knut Lindelöf att vara med på ett hörn här.

Klockan 14 talar journalisten Johannes Wahlström om fallet Julian Assange.

Allt alltså i bokförlaget Karnevals monter B06:24
Föregående artikelFOI-rapporten ”Rutten demokrati…” (juni 2023)
Nästa artikelI trollfabrikernas tid

2 KOMMENTARER

  1. Vilket suveränt gäng föredragshållare. Sanningssökande konspirationsteoretiker hela bunten. Men det är inte annat att vänta när förlaget Karneval är arrangör. Karneval är mitt favoritförlag. Synd bara att de inte ger ut alla böcker som epub, då hade jag köpt samtliga.

    Jag önskar jag kunde vara där och lyssna. Att något av dessa föredrag kommer att refereras i etablissemangets medier är inte att hoppas på. Lika lite som Karnevals böcker recenseras eller presenteras i etablissemangsmedia.

  2. Friskt kämpat, Magnus!

    Och så din önskan om att föredrag skulle ”refereras i etablissemangets medier”. Nej, det är ju inget att knyta förhoppningar till, som sagt. Men det går ju att göra inspelningar lokalt och på eget (monterhållarens) initiativ. Vi får hoppas att det spelas in och sänds, förhoppningsvis här på denna utmärkta lindelof.nu. Lycka till på lördag, Knut!

    Jag minns för några år sedan när FiB/K gjorde sitt sista (eller möjligen näst sista) uppträde på mässan och vi tog in ett apelltal från Nya Tiders redaktör. Ni vet han som skamligt uteslöts av mässans ledning, varefter Göteborgs kommun förbjöd honom att framträda över huvud taget. Ett skarpt läge där vi gärna hade velat se och höra talet i efterhand. Men sådana resurser var vi inte vana att ha med oss till mässan och nu håller sig FiB/K hemma och vässar den hyllade pilbågen (eller snarare pilarna då) hemma på redaktionen. Och löpsedlarna lägger vi också ner! Tur att Karneval finns!

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.