Staffan Mörner är läraren som själv undersökte statistiken bakom den stora mediebilden om att världen står inför en klimatkatastrof och skrev en bok om saken. Hans slutsats går på tvärs mot IPCC och Fridays For Future och menar att den globala uppvärmning vi ser idag främst är en del av en naturlig klimatcykel. Vågar du informera dig om detta?

Föregående artikelEN SKOLA FÖR DE FÖRSLAGNA
Nästa artikelEtt frånvarande perspektiv

3 KOMMENTARER

  1. Tummen upp med att låta Staffan Mörner informera sina studier. Låt även Elsa Widding få presentera sin information!

  2. Det NORMALA är istider i norra Europa då tjocka istäcken på 2000 till 3000 meter drar ner till norra Tyskland. Dessa isperioder har tidsperiod 100.000 år. Däremellan kommer värmeperioder som tidsmässigt har 15000–20000 år, vilket gör det möjligt för människor att bo i Sverige, Norge, Finland och i Ryssland. Det har nu gått 11.000 år sedan den senaste isperioden smälte bort. När en ny istid åter kommer till norra Europa är det ingen som vet. Men en låg halt eller högre halt av koldioxid kan inte stoppa en återkommande ny istid i norra Europa.

    Märkligt att politiken har kidnappat klimatologi och tycks till höger och vänster vara ense om klimatalarmismen. Klimatologer och solforskare och annan vetenskap som har starka kopplingar till klimatologi har starka motsättningar till om klimatalarmismen är fejkad eller realitet. Dock har tydligen politiken bestämt sig för att bejaka klimatalarmismen. Min bestämda uppfattning är att politiker har ringa kunskap om klimatologi och har ringa kunskap om den nyttiga gasen CO2.

    Men politiker slår sig för bröstet som vanligt och anser sig ha fullständig kunskap inom alla områden och även inom ämnet klimatologi? Ska man skratta eller gråta vad gäller klimatologiska politiska partier?

    Förr i tiden fanns rådgivande personligheter till statsmakten. Idag existerar inte detta tudelande. Alla politiska partier är sig själva nog. Blindhet?

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.