Craig Murray

Craig Murray är författare, radioman och människorättsaktivist. Han var brittiska ambassadör i Uzbekistan från augusti 2002 till oktober 2004 och rektor för ”University of Dundee” 2007 till 2010. Han följer också Assnagefallet och rapporterar regelbundet om detta på sin blogg.

Nu märker han hur han utsätts för så kallad ”shadowbanning” av de digitala mediejättarna och menar att innan det är för sent måste Internet vridas ur mediejättarnas grepp. Läs och begrunda…

Craig Murray på sin blogg

Föregående artikelÖgonvittne till Julian Assanges vånda
Nästa artikelFör säkerhets skull

1 KOMMENTAR

  1. Och så finns det i Norge en bedrövlig institution ”faktisk.no.”, som skall kolla att ”det går rätt till” på nätet, att inte falska nyheter sprids. Idag har Steigan åter en artikel om hur denna bedrövliga institution varken kan normal journalistik, eller vet vad vetenskapligt arbete är.

    Så den allmänna taktiken från västliga hanterare av informationsflödet på nätet kommer nog att fortsätta utvecklas i samma riktning; avstängningar och falska anklagelser om ”fake news”. Dessa hanterare vill nämligen ha monopol på ”fake news”.
    När kommer ”Sveriges malligaste morgontidning” tillsammans med Public Service med flera att kräva ett ”faktisk.se”? Eftersom steigan.no är en mycket välutvecklad och kraftig nättidning, och det saknas något liknande i Sverige, så dröjer det kanske ännu en tid.
    https://steigan.no/2020/10/faktisk-viser-at-de-verken-forstar-journalistikk-eller-vitenskap/

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.