”SVT reagerade som många av oss enskilda demokrater. Men jag reagerade tyvärr lika starkt när SVT i direktsändning markerade att ’Jimmie Åkessons uttalande här i inledningen var grovt vilseledande och SVT tar avstånd från det.’”

Jan Scherman skrev detta och mer på sajten NEWS55 >>, även återgivet på SVT NYHETER.

Föregående artikelNu har jag bestämt mig, jag kommer att rösta på Vänsterpartiet
Nästa artikelParlamentets talman i Ukraina rosar Hitler som en ”stor demokrat”.

4 KOMMENTARER

 1. Åkesson med sin politiska agenda tillhör absolut inte min favorit men om han inte blivit avbruten av en hysterisk Annie Lööf, möjligen att frågan tagit en annan vändning. Vi får vänta och se resultatet framöver. Tyvärr är jag rädd för att Annies sedvanliga förmåga att avbryta leder till i motsatt riktning och blir till fördel för SD.

 2. Varför skulle det påverka valutgången?

  SVT gjorde rätt. SD är ett rasistparti, som bygger på att så misstro och hat. Ett sådant parti behöver ingen yttre fiende. De är sin egen fiende.

 3. Dennis N!
  Att SD är ett rasistparti blev ju bekräftat av Åkesson själv i den debatten, men SVT:s reaktion är iallafall fel tycker jag.

  Jag förstår inte hur det kan ingå i SVT:s uppdrag att ha egna åsikter i en valdebatt. Tänk om NMR hade haft lika stort stöd som SD. Dom hade naturligtvis sagt oerhört mycket värre saker än Åkesson hela tiden. Skulle SVT ens låtit dom medverka då?

  Jag tror att det enda rimliga är att partierna måste få stå för sina åsikter vid ett sådant tillfälle och att väljarna får dra sina egna slutsatser av det som sägs.

  Heder åt Annie Lööf dock, men mindre hedrande för dom andra som knappat reagerade.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.