DÄRFÖR RISKERAR SVT:S DUBBELTABBE ATT PÅVERKA VALUTGÅNGEN

“SVT reagerade som många av oss enskilda demokrater. Men jag reagerade tyvärr lika starkt när SVT i direktsändning markerade att ‘Jimmie Åkessons uttalande här i inledningen var grovt vilseledande och SVT tar avstånd från det.’”

Jan Scherman skrev detta och mer på sajten NEWS55 >>, även återgivet på SVT NYHETER.

  4 kommentarer for “DÄRFÖR RISKERAR SVT:S DUBBELTABBE ATT PÅVERKA VALUTGÅNGEN

 1. Olle Pålsson
  2018-09-08 kl. 21:30

  Åkesson med sin politiska agenda tillhör absolut inte min favorit men om han inte blivit avbruten av en hysterisk Annie Lööf, möjligen att frågan tagit en annan vändning. Vi får vänta och se resultatet framöver. Tyvärr är jag rädd för att Annies sedvanliga förmåga att avbryta leder till i motsatt riktning och blir till fördel för SD.

 2. Dennis Nilsson
  2018-09-09 kl. 0:13

  Varför skulle det påverka valutgången?

  SVT gjorde rätt. SD är ett rasistparti, som bygger på att så misstro och hat. Ett sådant parti behöver ingen yttre fiende. De är sin egen fiende.

 3. Anders Åberg
  2018-09-09 kl. 12:23

  Dennis N!
  Att SD är ett rasistparti blev ju bekräftat av Åkesson själv i den debatten, men SVT:s reaktion är iallafall fel tycker jag.

  Jag förstår inte hur det kan ingå i SVT:s uppdrag att ha egna åsikter i en valdebatt. Tänk om NMR hade haft lika stort stöd som SD. Dom hade naturligtvis sagt oerhört mycket värre saker än Åkesson hela tiden. Skulle SVT ens låtit dom medverka då?

  Jag tror att det enda rimliga är att partierna måste få stå för sina åsikter vid ett sådant tillfälle och att väljarna får dra sina egna slutsatser av det som sägs.

  Heder åt Annie Lööf dock, men mindre hedrande för dom andra som knappat reagerade.

 4. Anders Persson
  2018-09-28 kl. 14:01

  Äntligen någon som oreserverat verkar uppskatta SVT:s nyhetssändningar och programutbud – en gråhäger! Men vilken TV-kanal ska vi andra, som har lite mer invecklade hjärnvindlingar än en fågel, titta på för att få samma tillfredsställelse?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.