DEMOKRATIOFFENSIV – NEJ TACK!

“Det är just i samma veva som svenska vapen sätts in i strider i fjärran land (Afghanistan, Libyen) som demokratiretoriken ånyo börjar breda ut sig på hemmaplan. Kungariket Sverige skaffar sig en mission: jämlikhet, jämställdhet! Det räcker inte med att värna demokratiska landvinningar i eget land: de ska gå på export, på ”offensiven”. Vi ska visa hur man tar itu med korruption: är vi skickade att göra det? Vi, som drev Julian Assange in i djävulens håla, ska ”stödja journalister”. Vi, som har tillåt främmande makt att gripa människor på svensk mark och föra dem till tortyr, ska tala om för andra hur rättsstaten fungerar. Som vi vet umgås ledande svenska politiker den dag som är med planer på organisationsförbud och införande av åsiktsbrott!”

Med anledning av Margot Wallströms debattartikel 23 augusti skriver Anders Björnsson på alliansfriheten.se >>

  3 kommentarer for “DEMOKRATIOFFENSIV – NEJ TACK!

 1. Leif Stålhammer
  2019-08-26 kl. 9:35

  Wallströmskan är en katastrof! Hultqvisten likaså. Så ock Löfven. Radarparet Bildt/Carlsson lurade in oss i EU. Nu sitter vi där.

 2. Bo Persson
  2019-08-27 kl. 7:57

  Leif Stålhammer!
  Och glöm inte att de alla fem också har Google på sin sida.

 3. Martin Gustavsson
  2019-08-27 kl. 20:18

  För verbala lögnare och mutkolvar är dubbelmoral inget märkligt, snarare en del av den klandervärda verksamheten som de bedriver och som folket envisas med att rösta för i val efter val.

  Det mest förvånande är väl egentligen normala människors passivitet och oförmåga till samverkan, eller deras fokus på icke-frågor (i jämförelse).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.