DOUGLAS MACGREGOR OM SVERIGE OCH DCA-AVTALET

3
273

Föregående artikelEU är ju inte demokratiskt, vad röstar man på då?
Nästa artikelANTECKNINGAR FRÅN EN VOLGARESA

3 KOMMENTARER

  1. Kollade in delar av filmen igår. Lite ’burkigt’ ljud som jag hade svårt för. Men egentligen inga konstigheter så länge jag lyssnade. Allierar man sig med en stat som ägnar sig åt ständiga krig, och tillåter den staten att fritt utnyttja ens egna territorium, är att be om väldigt stora bekymmer. Exempelvis ett evigt tillstånd av nästan-krig där Nato hela tiden provocerar Ryssland i Östersjöområdet, och som kan sluta med att ryssarna klipper till någonstans där det känns – Gotland?

  2. Ola Tunander informerade i sin föreläsning på Teatertribunalen 1 juni att han vid samtal med ryske generalen Shmerik blivit informerad om att ryssarna redan i slutet av 70-talet lagt fast planerna att omedelbart slå ut dessa amerikanska flygbaser i Sverige om de etablerades eventuellt med kärnvapen vid den tiden, i nutiden med missiler eller raketer… Länk

  3. Jag skickade ut ett personligt brev till 150 riksdagsmän igår med ett förslag att de skulle likt Danmark bordlägga frågan om DCA samt ägna en halvtimme ät att titta på Douglas Macgregors inlägg som bifogades i brevet. Det var socialdemokrater, centerpartister och några sverigedemokrater. Det är viktigt att agera nu om DCA inför EU-valet när de är på tårna och gläntar på dörren.

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.