En schysst IT Operations Manager

Så här presenterar han sig på facebook

Så här presenterar Mikael Holmstedt sig på facebook

När det regnar och bomberna och automatvapnen dundrar skördar oskyldiga offer får man glädja sig åt de små ljuspunkter som ibland gör sig påminda.

Mikael Holmstedt är en sådan ljuspunkt. Jag känner honom inte. Det enda jag vet är att han är en så kallad “IT Operations Manager”, bor i Tygelsjö och svarade på en fråga jag till slut i desperation slängde ut på facebook.

Jag har nämligen sedan starten av denna blogg försökt ändra by till Av, 0 Comments till 0 kommentar och 1 Comment till 1 kommentar – i huvudet på varje bloggpost. Jag har frågat experter i min vänkrets, bloggtemats skapare långt bort i USA, webhotellets support, gogglat och letat i filernas kod. Men tji, inget har hjälpt.

Men på facebook fick jag napp på min fråga. Mikael bad mig skicka en kopia på mitt tema-kluster av filer på servern och skulle ta sig en titt och återkomma. Men, vågar man inlåta sig på sånt här utan att veta vem man har att göra med? Kanske placeras en trojan i min dator så att allt jag gör kan följas och loggas. 

Så jag frågade lite fåraktigt om han tog betalt och om jag kunde vara säker på att min dator inte skulle haverera. Joda, ingen fara. Jag kunde vara lugn och inte skulle det kosta något heller. Det skulle bara vara en nyttig övning på hans fritid, sa Mikael.

Nu kan ni alla konstatera att dessa i mina ögon “irriterande små språkfel” äntligen rättats till, tack vare Mikaels kunnande och goda handledning. Jag är mycket tacksam för det och inser att nätet inte bara består av porrkungar och bedragare, där finns också hederliga IT Operations Managers.

  2 kommentarer for “En schysst IT Operations Manager

  1. Leif Strandberg skriver:

    Då blir jag härigenom den första att ge en kommentar under rubriken “kommentar”. Får man en gratisbiljett till Iron Maiden-konserten på Ullevi då?
    undrar Leif.

  2. Knut Lindelöf skriver:

    Nej, men min granne i byn härintill (som heter Betlehem) är där på Ullevi med sin fru. Jag kan be honom rapportera på måndag då jag ska hämta en trasig del till min grästrimmer. Han är nämligen reparatör och säljer alla sorters gräsklippningsattiraljer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.