FiBs hemsida

– Hur långt ha vi fram?
– Tre fjerdings-väg liadant som ditta och en halfmil värre.
(Bild av Fritz von Dardel (1817-1901) från år 1839.)

Folket i Bilds hemsida har gjort en besvärlig och tidsödande resa. Inte ovanligt när man program- och layoutmässigt vill förnya en hemsida och samtidigt vill behålla mycket av innehåll och funktioner från den gamla. Samtidigt som man är så gott som helt hänvisad till frivilliga krafter när arbetet skall utföras.

Tidvis har hemsidan inte kunnat nås och därefter har det varit problem med innehåll och funktioner. Men sedan en tid är hemsidan igång med ny tilltalande layout och bra funktionalitet.

Det senaste halvåret har mycket material som publicerats i den tryckta tidningen i efterhand lagts ut på hemsidan. Man har också i efterhand kunnat läsa ett helt nummer av årets utgivning.

Nu börjar också rykande aktuella helt nyskrivna inlägg dyka upp. Vår redaktör sedan årets nummer 2 av tidningen, Jan Bjerkesjö, får in angeläget material som inte ryms i den tryckta tidningen som snabbt bör publiceras medan debatten pågår som hetast.

Läs till exempel två avslöjande inlägg, av Torbjörn Wikland respektive Jan-Erik Gustafsson, om varför lagen om offentlig upphandling leder till katastrofala konsekvenser vid myndigheternas upphandling av tjänster.

... är läst 217 gånger!

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.