FOLKPARTIET KOMMUNISTERNA – VAD SÄGS?

Det är idag inte första maj, utan första april. Ett pressmeddelande hamnade nu på morgonen i min inkorg med budskapet att Kommunisterna partiet byter namn till Folkpartiet. De tackar Jan Björklund för att de lämnat det gamla namnet fritt för kommunisterna, som nystartar sitt parti och kommer dessutom att delta i riksdagsvalet. En lång stund trodde jag det var ett aprilskämt, men nu tvivlar jag.

Humor saknar de inte i alla fall…

 

  3 kommentarer for “FOLKPARTIET KOMMUNISTERNA – VAD SÄGS?

 1. Leif Stålhammer skriver:

  Kul men opportunistiskt. Om det nu är sant, den 1:april. Man bör ha proportioner vad gäller valets betydelse. Att delta eller inte är en fråga om avvägning och måste föregås av en konkret analys. Det där skrev Lenin om på ett bra sätt. Bara att läsa. Sen omsätta. Men där uppstår problemen, framförallt om man sitter fängslad vid sitt skrivbord. En del röstar på Åkesson, andra på Mathiasson. Det är ju deras ensak. Det lär t o m finnas de som röstar på Fridolin. Vi lever i ett fritt land, tack och lov!

  PS. Systembolaget går bättre än någonsin.

 2. Arne Nilsson skriver:

  Äntligen har någon med all rätt insett att termen kommunism är så nedsmutsat med skit att det är dags att utmönstra det; om man nu menar allvar med en vision om ett klasslöst samhälle.

  GLAD PÅSK!

 3. Jan-Peter Stråhle skriver:

  Ett skratt förlänger livet. Stilpoäng till KP!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.