FREDRIK EKELUND: LÖRDAGEN DEN 18 DECEMBER 2021

Fredrik Ekelunds blogg Marisol M

”Efter att ha tillträtt som kulturchef för nätdagstidningen Bulletin i december 2020 tog jag kontakt med ett antal skribenter och intellektuella för att se ifall de var intresserade av att medverka i tidningen. Jag tog kontakt brett, internationellt och inom landets gränser. Svaren var för det mesta positiva men det fanns också enstaka, negativa som inte ville medverka på grund av tidningens liberalkonservativa profil. En författarkollega vars romaner jag uppskattar mycket rådde mig att inte tacka ja till jobbet eftersom jag då, enligt henne, skulle få ”djävulsmärket i pannan”, som hon uttryckte det. Något som snarare triggade mig än fick mig att backa.”

Läs hela texter av Fredrik Ekelund på Marisol M

... är läst 377 gånger!

  1 kommentar for “FREDRIK EKELUND: LÖRDAGEN DEN 18 DECEMBER 2021

  1. Christer Lundgren skriver:

    Att Svenska Schackförbundet inte länkade till Jesper Halls artikel Drottningen som lockar fler till schackbrädet kan möjligen ha berott på att artikeln ligger bakom betalvägg och att Bulletin tar en förmögenhet för att man ska få läsa den.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.