GLENN DIESEN – NORSK PROFESSOR – OM SITUATIONEN I UKRAINA, RYSSLAND, EUROPA OCH VÄRLDEN

De hårt arbetande analytikerna på kanalen The Duran, Christoforou och Mercouris, möter den norske professorn Glenn Diesen för samtal om läget nu, bakgrunden och framtiden med utgångspunkt i Ukrainakriget.

Glenn Diesen på Facebook
Glenn Diesen på Twitter
Böcker av Glenn Diesen:
Europe as the Western Peninsula of Greater Eurasia
Russian Conservatism
Russophobia: Propaganda in International Politics
Great Power Politics in the Fourth Industrial Revolution

... är läst 493 gånger!

  2 kommentarer for “GLENN DIESEN – NORSK PROFESSOR – OM SITUATIONEN I UKRAINA, RYSSLAND, EUROPA OCH VÄRLDEN

  1. Torgny Forsberg skriver:

    Intressant, Finacial Times lade nu ut en artikel om att Tyskland förbereder en ransonering av gas och gaspriset steg 15% nu. Länkar till en artikel på Michel Hudson hemsida där han menar att detta krig är ej ett krig mot Ukraina eller ett krig mot Ryssland utan är riktat/skapat mot Tyskland och Europa att ej närma sig Ryssland och Kina d v s USA besegrar nu Tyskland en andra gång. Se länk: Accidental Crisis?

  2. Bertil Carlman skriver:

    I det samtal som Torgny Forsberg refererar till säger Michel Hudson bland annat: ”Förenta staterna har full kontroll över europeiska politiker. Det enda motståndet mot Nato och USA i Europa är högern. Den nationalistiska flygeln. Vänsterflygeln står helt bakom Förenta staterna och har sedan dess verkligen tagit kontroll över vänsterpartierna i hela Europa. De har Tony Blairiserat den europeiska vänstern, de socialdemokratiska partierna i Tyskland och resten av Europa, arbetarpartierna i England, dessa är inte labour och inte socialistiska, de är i grunden pro-amerikanska nyliberala partier.”

    När kommer det att märkas i Sverige? Hur mycket sämre levnadsförhållanden måste Andersson, Pettersson, Lundström och jag drabbas av, innan vi inser detta och börjar reagera i eget intresse?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.