GÖR KOLDIOXID JORDEN GRÖNARE?

I våra stora medier domineras klimatdebatten helt av frågan om hur man drastiskt ska minska CO2-utsläppen, trots att vetenskapen inte kan svara på om detta är en möjlig väg eller ens det mest förnuftiga ur ett globalt miljöperspektiv. Här en intervju (från 2015) med världens kanske främste vetenskapsman Freeman Dyson om hans syn på just det här.

... är läst 299 gånger!

(Visited 4 times, 1 visits today)

  2 kommentarer for “GÖR KOLDIOXID JORDEN GRÖNARE?

 1. Bodil Nilsson skriver:

  Klimatförnekare?

 2. Martin Gustavsson skriver:

  Bodil Nilsson!
  Inom vetenskaplig metod används inte nedsättande tillmälen som hämtats från lastgamla sekter. Vetenskaplig metod går ut på att du själv ska undersöka hypoteser och försöka falsifiera dem.

  Det har ex. Professor Bob M Carter m fl gjort. Klimatupplysningen har även lyft fram flera svenska forskare som falsifierar klimatalarmismen. Försök titta på vad de redovisar och försök ev falsifiera falsifieringen själv!

  Deras slutsats är att vi inte vet någonting om framtida klimat. För många olika faktorer inverkar som inte kan förutses.

  Min position är att det bästa, oavsett framtida klimat, är att satsa på en god beredskap för barnen och framtidens generationer och att vi får ekonomisk kraft till det genom ett Swexit, samt fredsarbete som leder till avspänning och minskad risk för kärnvapenkrig.

  En annan sak som är viktig är valsamverkan mellan små partier, så att de kommer över 4% och kan ersätta de krigshetsande partierna, inkl det s k “Vänsterpartiet”.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.