Haiti – vad säga, vad tänka?

haiti_520

Inför det oerhörda blir man lätt stum. Haiti kan man bara inte beskriva. Jag läser och vänder mig bort i skam. Försöker glömma att det hända existerar just nu och länge framöver. Men något måste sägas och skrivas, men det är bättre att tiga än skriva ihåligheter.

Men så fick jag ett tips av en vän, som läst en blogg, som jag läste. Äntligen någon som förmår fånga det hända med ord. Denna vältänkta och välformulerade betraktelse över Haiti av Erik Berg vill jag nu instämma i och rekommendera till Dig som läser här.

Bloggportalen Intressant

Andra bloggar om:

... är läst 412 gånger!

  1 kommentar for “Haiti – vad säga, vad tänka?

  1. Bror Kajsajuntti skriver:

    Tack för att du gav mig Eriks artikel. Den säger nog allt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.