Hej då!

Vi saknar Dig…

Vår värld tunnas sakta ut och förlorar liv, doft, färg och udd. Med Göstas frånfälle känns det extra tungt. Vet inte riktigt varför. Han har alltid funnits som en anspråkslös klippa att känna anknytning till, en slags nära gemenskap på avstånd. Jag tror vi skulle kunna haft kul om vi hade mötts.

Du var nämligen rolig på rätt sätt, med det alltid närvarande stänket av vemodigt allvar. Med dig försvann en genialt blygsam väsentlighet från scenen. Vem ska man nu fnissa med och dela rynka ovanför ögonbrynen med.

Fan va tomt det blev…

... är läst 183 gånger!

(Visited 1 times, 1 visits today)

  3 kommentarer for “Hej då!

 1. Hans Andersson skriver:

  Sorgsen blir man då Gösta lämnar jordelivet. Mycket tråkigt denne sympatiska, solidariska person och fenomenala människa och skådespelare. Det blir tomt och man påminns om vart man själv så sakteliga vandrar.

  Det känns som han funnits där hela ens liv, det är nog vanligt i vår ålder. Alla som haft tillgång och uppskattat Hasse o Tage samt Monica Z och nu bara Hasse kvar av de gamla genuint folkkära gestalterna.

  Vila i frid!

 2. Anders Persson skriver:

  En av hans pärlor i hans karriär, “Centerextremisten”.

 3. Leif Stålhammer skriver:

  Instämmer till hundra procent. Och lägg märke till att han inte kom in på Dramatens elevskola. Denna den konventionella hovteaterns gängtapp.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.