Jag hjälper dig att ge ut din bok

Några böcker jag gjort

Det är nu mycket enklare att själv ge ut böcker än förr då man skickade in sitt manus till ett förlag, som läste och bestämde om man ville ge ut. Men helt enkelt är det dock inte. Framför allt måste texten redigeras och ombrytas, typsnitt väljas, bilder behandlas och infogas, omslag göras, innehållsföreckning skapas, kanske ett personregister etc, allt i ett bokskaparprogram (jag har Indesign). Kontakt måste sedan upprättas med en bokskapartjänst på nätet (det finns många) eller direkt med ett tryckeri.

Jag har nu gjort allt detta ett antal gånger de senaste åren, lärt mig det viktigaste och skulle kunna bistå dig (mot rimlig ersättning) med att ge ut din bok med allt som tillhör en riktig bokutgivning; ISB-nummer, pliktexemplar, kontakt med de stora försäljningssajterna på nätet mm.

Hör av dig så diskuterar vi arbetet och eventuell ersättning.

kontakt@lindelof.nu, eller 073-6550316