LENA ANDERSSON: HÅLLER DU INTE MED MIG ÄR DIN ÅSIKT BARA EN ROLL DU SPELAR

“Till dessa ställningstaganden hör bland annat att jag anser det vara justitiemord att döma Jean-Claude Arnault till fängelse (tre år minus straffrabatt på grund av ålder) för de sexuella handlingar som beskrivs i förundersökningen och de två domarna. Jag menar att all rim och reson är borta i ett samhälle där den abstrakta genusteorin ”kvinnors strukturella underordning” anses innebära att kvinnans beteende i det konkreta mötet med en man ska tolkas som att hon har en metaforisk pistol mot tinningen och därför inte kan tillerkännas fria människors rationalitet.” […] I egenskap av tvångsrekryterad till denna nihilistiska teater vore det spännande att höra de egennyttiga och korrumperade skälen till att metoo blev så kopiöst omhuldat.

Läs hela Lena Anderssons kolumn i DN lördag 11/5 >>

... är läst 245 gånger!

(Visited 16 times, 1 visits today)

  6 kommentarer for “LENA ANDERSSON: HÅLLER DU INTE MED MIG ÄR DIN ÅSIKT BARA EN ROLL DU SPELAR

 1. Martin Gustavsson skriver:

  När du länkar till DN gör du denna monopolkapitalistiska förvillande agendamedia relevant i sökmotorer och ger dem reklaminräkter.

  Varför vill du det?

 2. Knut Lindelöf skriver:

  Martin G!
  Din fråga är idiotisk.

 3. Ulf Nilsson skriver:

  DN-artikeln är låst, kan inte läsa! Synd, för den verkar intressant!

 4. Bo Persson skriver:

  Om nu kvinnorna tappar huvudet när de träffar en karl så gör väl också männen det när de träffar en kvinna. Alla är alltså lika oansvariga och ingen kan dömas.

 5. Anders Persson skriver:

  Jag begrep inte mycket av vad hon skriver, fler än jag har klagat på hennes stil. Men mot slutet klarnade det, när hon skriver: “De som vurmar för klimat, pluralism och invandring vill bara få bära pjäsens vita hattar. De som säger sig avsky Trump säger det för att få fördelar.”

  Helt rätt. Till Trump kan man också lägga SD, Åkesson, Putin mfl.

  Men är detta något nytt i vår tid? Att vilja “bära pjäsens vita hattar”?

  Sedan undrar jag hur Lena Andersson förhåller sig till människor som håller med henne? Tänk om en del av dem gör det av samma ruttna skäl som hon kritiserar.

  PS: Kaijsa Ekis Ekman borde vara en förebild för Lena Andersson och andra (ingen ytterligare nämnd, men ni anar vem jag tänker på) i sin förmåga att skriva begripligt. Tack Tord Björk för att du tipsade om hennes debattinlägg i AB om SvD:s falska “öppenhet för oliktänkande”.

 6. Jan Arvid Götesson skriver:

  Ulf N!
  Dagens Nyheter låter alla som vill läsa alla DN-atiklar ända till EU-valet! Du behöver bara skaffa ett gratisabonnemang. Det upphör automatiskt i sinom tid; inget kreditkortsnummer fordras, så det är inget lurt.

  Nu kan vi alla få vårt lystmäte och läsa DN varje ledig stund!

  Tyvärr ingår inte DN-arkivet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.