facebookgrupp
Nystartade facebookgruppen …

Igår skrev jag att jag startat en öppen Facebookgrupp för att få Lena Sommestad i topp på Socialdemokraternas i Uppsala riksdagslista. Den gruppen har fått ett 100-tal följare och gillanden. Dock har en gammal kampanjsida Kom igen Lena också vaknat till liv på Facebook som redan har ett 1000-tal supportrar. Den är mer genomarbetad och jag rekommenderar även den, och om ni vill välja en så ta då den. Jag låter min finnas kvar till den 25 november.

Anslut dig alltså och ”dela” Kom igen Lena med alla dina facebookvänner. Det brådskar, den 23 november beslutar valkonferensen om ordningen på listan. Enligt liggande förslag ska Lena Sommestad ha plats 4, vilket är en osäker plats. Förra valet kom bara tre socialdemokrater in från Uppsala län.

Det finns också en hemsida Kom igen Lena, som ingick i kampanjen för att göra Lena Sommestad till partiordförande 2012, man kan ta sig en titt på för att uppdatera sig om hennes kompetens och lämplighet för att toppa Uppsala läns riksdag(S)lista.

Bloggportalen: Intressant
Andra bloggar om: ,

Föregående artikelSekten är värst
Nästa artikel438 dagar
Knut Lindelöf
Redaktör för lindelof.nu, skribent och författare. Pensionerad mellanstadielärare och skolledare. Bosatt i Uppsala.

3 KOMMENTARER

 1. Lena Sommestad måste i ord och handling visa att hon står för en annan socialdemokratisk politik än den som för idag – hon måste visa sitt missnöje med den högerfalang som styr partiet – Nej till vinster i välfärden – Nej till kärnkraftsutbyggnad – Nej till Natomedlemskap – Nej till den utrikespolitik som förs idag inte minst när det gäller Palestina!

  Hon måste kalla till presskonferens så att hon når ut med att hon vill ha en ideologisk vridning åt vänster – visar hon inte sin vilja i dessa stora frågor spelar det ingen roll vem som väljs till Uppsalas riksdagslista! Det är bara klarspråk som gäller – hon kan hela tiden hänvisa till Palme och hans ideal.

 2. Ulla-Britt!
  Du ska läsa vad Lena Sommestad skriver på sin blogg och på andra ställen. Då finner du att hon är en försvarare av välfärd utan vinster och privata entreprenörer – särskilt när det gäller skolan. I kärnkraftsfrågan, Nato-frågan och Palestinafrågan vet jag inte exakt vad hon säger. Vad jag vet är att hon redan för flera år sedan stödde ett hemtagande av de svenska soldaterna från Afghanistan. Nu ska du gå raka vägen in på ”Kom igen Lena” och stödja rörelsen för att få henne i topp på Upp(S)alalistan.

 3. Jag kan inte rösta på varken den ena eller den andra om dagens Socialdemokrati inte i ord och handling visar att de inte är helt ute och cyklar!

  Personen måste ha mod och kurage att för sina ideal tala om att hon lämnar partiet och istället söka kontakt med vänsterfalangen.

  Idag när vi har hört Löfvéns tankar om samarbete med Centern eller Folkpartiet efter valet, visar han vilken vingelpetter och Person-lakej han är!

  Inga Nickedockor!

  Allt enligt ovan stämmer med Jonas Sjöstedt och vänsterns tankegångar. Därför lägger jag min röst på Vänstern. Det kan andra som Sommertad också göra! Gå ut och tala om det för människor så vinner vi valet!

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.