LIBERALERNA VILL HA NATOBASER PÅ SVENSKT TERRITORIUM I FREDSTID

2
396

Tommy Sjöberg, folkbildare och flitig tipsare här på lindelof.nu, som regelbundet bevakar Text-TV i SVT, påminner nu om ovanstående.

Föregående artikelMusikjournalistikens kunskaper om folkmusik är noll
Nästa artikelTyskt medborgarförslag för hur Ukraina-kriget kan avslutas med förhandlingar

2 KOMMENTARER

 1. USA har ju mängder av militärbaser i Europa sedan 70 år, men ”Natobaser” har jag aldrig hört talas om. Är det kanske amerikanska militära baser Liberalerna menar?

 2. Roger S!
  Det är av pedagogiska skäl jag tipsar om Text-TV allt är ju inte utanför boxen men jag tror det var Søren Kierkegaard som sa att om man skall förändra en människa så bör man börja där hon befinner sig.

  Alla människor är mångsysslare, skillnaden är att mina sammanfaller ofta med ämnena på lindelof.nu.

  Började en gång i början av 1980-talet i Borås på en Skrivarkurs och efter ett par träffar pratade jag med en äldre man som tyckte att han inte hade något att skriva om, samtidigt berättade han av en tillfällighet räddat livet på en kompis som när han reparerade sin bil hade domkraften släppt och han hade fastnat under bilen och min skrivarkompis hade räddat han i sista stund. Inget att skriva om! Tror han led av mindervärdskomplex, lilla jag har inget att berätta om.

  Tror det är en vanlig inställning i vårt mediecentrerade samhälle där media översvämmas av kändisar som t ex Familjen Wahlgren som ockuperar flera TV-kanaler.

  Kolla Frances Tuuloskorpis där gör hon reklam för antologiserien Folkrörelse på arbetsplatsen. Eller hjälp mig att föra in dom människor du träffar att torgföra deras åsikter här.

Kommentera gärna, håll god ton, för- och efternamn krävs!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.