Sedan den 3 mars i år har en Morig Klanze gjort 75 kommentarer, samtliga inställsamma, ibland rent löjligt inställsamma och hyllande av lindelof.nu och dess medarbetare. Det är inte första gången troll kommenterar här. Svårt att förstå syftet, antagligen mest för att förvirra. Tidigare troll har varit hotfulla sionister, men också inställsamma medlöpare. Jag misstänker att det är samma person som uppträder under olika namn. Kanske borde man reagerat på det något udda namnet, men e-postadressen såg ok ut och i början var kommentarerna helt harmlösa. Idag kollade jag namnet och adressen. Namnet finns inte på nätet och e-postadressen är utan mottagare. Jag har därför raderat dessa 75 kommentarer.

Föregående artikelLavender – Israels AI-krig mot Palestina
Nästa artikelDet ointagliga Kiev – Bluffen om fredsavtalet 2022

3 KOMMENTARER

  1. Visst, med samma känsla när jag läste personens inlägg. I och för sig ganska snälla tyckte jag och tänkte att det var kanske någon som önskade vara anonym men ändock ville tillföra några ord i den viktiga samhällsdebatten.

    Det ät ju så att lindelof.nu är ingen plats som varje stund går i takt med den etablerade sanningen, upprättad i maktens slutna rum. Att inte vara följsam med den ordningen kan kosta på, ty tystnad och rädsla är maktens bästa tillämpade verktyg/vapen.

  2. Borde förstås spikas upp mot en vägg precis som alla tidigare förrädare som försökt ta sig in i maktens boning. Först då blir det ordning i vårt kära Sverige Hallelujah. Sent ska syndarna vakna.

  3. Svårt att förstå syftet? Jag tror att herr Klanzes syfte var att få ”vara med”. Jag tror han är en ensam, nedtryckt person, som aldrig vågade hävda någon bestämd åsikt i hemmet, skolan, på jobbet. Han lärde sig att ”läsa av” sin omgivning och spegla den, låt vara att spegeln inte är perfekt utan lite buktande som i Lustiga Huset på Gröna Lund. Resultatet blir pratigt, ja förvirrande för oss som tror på logik och förnuft.

    Kanske var det herr Klanze jag mötte på stan häromdagen.

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.