NILS MELZER ANALYSERAR RAPPORTEN FRÅN YAHOO NEWS OM CIA-PLANER PÅ KIDNAPPNING OCH AVRÄTTNING

Här länken till Yahoo-News-rapporten om fallet Assange.

Här en rapport på Democracy Now om samma Yahoo-rapport:

”Vault 7” var en Wikileakspublicering av läckta CIA-dokument 2017. Det var i samband med den publiceringen som Mike Pompeo (då i egenskap av CIA-chef) började beskriva Wikileaks som en fientlig rysk underrättelseorganisation, vilket öppnade för CIA:s planering för exceptionella åtgärder – inklusive kidnappning och mord – mot Julian Assange.

... är läst 571 gånger!

  1 kommentar for “NILS MELZER ANALYSERAR RAPPORTEN FRÅN YAHOO NEWS OM CIA-PLANER PÅ KIDNAPPNING OCH AVRÄTTNING

  1. Bertil Carlman skriver:

    Två RT-program på tyska har nu blivit nedstängda av YouTube. Alltför många tyskar upptäckte under valkampanjerna i sitt land, att RT gav bättre information än Tysklands egna informatörer. Det är en klar upptrappning av Västs kamp för att Väst, med USA i spetsen, skall behålla sin topposition. Det är inget nytt att USA mördar när motståndet gentemot landets hegemoni ses som allvarligt. Och visst är det allvarligt.

    Nyss var Erdogan, Turkiets statschef, i USA och hade bland annat samtal med president Biden om hur han såg på läget i Syrien. Han blev behandlad som en underordnad. Nu är han i Ryssland och samtalar med president Putin. Han blir behandlad som en jämlike, trots att han nyligen klart vid flera tillfällen sagt att Krim tillhör Ukraina. Han vill också köpa en ny omgång av det ryska robotsystemet S400. För det får han skäll av Biden. Erdogan ser naturligtvis att chefen i Nato inte respekterar Turkiets önskemål. Han ser också att SCO, med Ryssland och Kina i spetsen, utvecklas och växer, till skillnad mot Nato och EU. Han ser att i SCO behandlar medlemmarna som jämbördiga. Han vet också att nyligen blev Iran fullvärdig medlem i SCO, och att om Turkiet skall bli medlem så måste medlemskapet i Nato upphöra. Militärkuppförsöket i Turkiet 2016 var klart uppbackat av USA och kunde lett till mord på Erdogan. Klart är att Turkiets position nu väger.
    Var ser vi svenskar information om allt detta?

    Igår sade Ylva Johansson (S), EU-kommisionär, att Vitryssland betedde sig desperat gentemot Ukraina och Polen. YJ kämpar på så gott hon förmår till EU:s, Natos och i sista hand även USA:s kamp mot en ny multipolär världsordning. Hon försvarar de facto mord och mordförsök. I Sverige är det inte SD (liksom det i Tyskland inte är AfD) som är det största hotet mot demokrati. Det största hotet är sådana partier som YJ är medlem i, partier som kämpar för den gamla världsordningen, en kamp som även bedrivs med besinningslösa mord, eller försök till mord, på budbärare som Julian Assange och Chelsea Manning.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.