NU HAR DONALD TRUMP CHANS ATT BLI OMVALD

“Besattheten av Russiagate har skymt sikten för de verkliga brotten som nuvarande administration har begått och för den verklighet som de flesta amerikaner lever i.

Medierna har ignorerat de växande ekonomiska och sociala klyftorna och lidandet i ett land där halva befolkningen lever i fattigdom och de demokratiska institutionerna har kollapsat. Journalistiken tycks ha missat att det var dessa enorma problem – inte rysk manipulation – som fått arga och förtvivlade amerikaner att välja en demagog som åtminstone häcklade eliterna, inklusive elitjournalisterna i de stora mediehusen.”

Per Shapiro i Aftonbladet om ett journalistiskt och politiskt fiasko >>

... är läst 863 gånger!

(Visited 1 times, 1 visits today)

  4 kommentarer for “NU HAR DONALD TRUMP CHANS ATT BLI OMVALD

 1. Anders Persson skriver:

  Det hedrar SvD:s kolumnist Janerik Larsson att han, trots en mycket utsatt position, i försiktiga ordalag från början ställt sig skeptisk till “Russiagate” och även varnat för att det i slutändan skulle sluta med kontraproduktivt fiasko för demokraterna.

 2. Dennis Zackrisson skriver:

  I och med att Trump blev president redan vid sitt första försök har han utan några konstigheter givetvis chans att bli omvald nästa år för en andra period i Vita Huset. Jag förstår inte att det här öht kulle vara en “nyhet”!

 3. Knut Lindelöf skriver:

  Dennis Z!
  Rubriken ska nog inte läsas ordagrant, snarare som att när “Russiagate” nu fallit ökar hans chanser betydligt att bli omvald.

 4. Anders Persson skriver:

  Dennis Z!
  Jag tycker inlägget motiverar sin plats. Det tillhandahåller ytterligare ett exempel på hur den nuvarande västerländska post-moderna eliten ofta åstadkommer raka motsatsen till vad de planerat. De tror sig fortfarande vara i besittning av problemformuleringsprivilegiet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.