NYA TIDER PORTARS FRÅN BOKMÄSSAN 2018

“Genom en samlad bedömning har Bokmässan kommit fram till att Nya Tider nekas att ställa ut 2018. Deras deltagande och den uppmärksamhet detta har fått har tagit för mycket fokus från Bokmässans huvuduppgift.”

Så skriver Svenska Mässan i ett pressmeddelande idag.

Frågan är om inte detta var sämsta tänkbara beslut för alla utom just Nya Tider? Ännu mer uppmärksamhet om denna fråga. Nu kommer debatten om detta beslut, och den är enkel för Nya Tider att vinna.

... är läst 1049 gånger!

  2 kommentarer for “NYA TIDER PORTARS FRÅN BOKMÄSSAN 2018

 1. H G Brüning skriver:

  Schweden u. die Demokratie – Schweden u. das frei Wort –
  das Ausland lacht sich schief – Demokrtie u. freie Meinungs-äusserung sind was die Machthaber zulassen und die schwedische Form der Demokratie ist anstösslich.

  (Svensk översättning av redax: Sverige och Demokrati – Sverige och det fria ordet –
  utomlands skrattar man sig fördärvade – Demokrti och Yttrandefrihet är det som härskarna erkänner och den svenska formen av demokrati är stötande.)

 2. Anders Persson skriver:

  En militär jag känner sedan länge, en snäll och välmenande kille, sade en gång att “demokrati och tryckfrihet har vi för att skydda oss vanliga medborgare emot de totalitära riktningarna.”

  Så kanske man kan se det. Men om vi nu burar in alla på ytterlighetsflankerna, d v s gjort oss av med “det odemokratiska hotet” så behövs inte tryckfrihets – och demokratilagstiftningen längre!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.