Ja, det finns vanlig människor i det här landet som försöker samla meningsfränder till motstånd mot den senast generationens nyliberala undermineringar. Jag tycker Bengt Johansson säger kloka saker. Läs mer om 24:7 här.

Föregående artikelÅren kommer och går
Nästa artikelÅret då Google och Facebook tog kontrollen över denna blogg

2 KOMMENTARER

  1. Bengt Johansson har gedigna personliga erfarenheter av hur Sverige håller på att förlora den relativa trygghet som landet kunde bestå sin befolkning med för tre årtionden sedan. Bengt Johansson har en mycket klar uppfattning om vanliga människors behov och drömmar. Bengt Johansson ser tydligt hur klassamhället åter brer ut sig.

    Mängder av människor i Sverige känner och tänker som Bengt Johansson, fast inte lika klart strukturerat, och inte med samma förmåga att uttrycka det.

    Det är en huvuduppgift för lindelof.nu att bidra till spridning av Bengt Johanssons erfarenheter och drömmar, eftersom dessa drömmar och erfarenheter är en mycket väsentlig del av den svenska folksjälen.

  2. Här upptäcker man det fina med att publicera sig på Facebook… bara de som gått med på Facebooks villkor och blivit medlemmar kan läsa det som publiceras där. När jag som vägrar godta Facebooks villkor följer länken ovan så möts jag av kravet att registrera mig. Jag bryr mig inte så mycket om detta – det finns så mycket annat på nätet som är öppet för alla och jag vill bara lägga en begränsad tid av mitt liv på nätet – tycker däremot synd om de som vill nå ut och som väljer att publicera sig på ett slutet forum.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.