ulla-de-verdier_520
Ulla De Verdier i tjänst.

Nu tar alla medier upp frågan om de skjutna soldaterna i Afghanistan. Så ock Radio Uppland i P4. I egenskap av Uppslabo mot svenska soldater i Afghanistan inbjöds jag till studion på Bredgränd 7 ett par kvarter bort för att medverka i ett ca. fem minuters inslag klockan 15.08. Ett par minuter före 15 anmälde jag mig i receptionen. Ulla De Verdier hämtade in mig och visade mig min höga stol och min mikrofon. Lyssna på inslaget. Klicka på 15.00-15.30 och spola fram drygt 8 minuter.

Bloggportalen Intressant
Andra bloggar om: , , ,

Föregående artikelTa hem de svenska soldaterna nu!
Nästa artikelVad är en lämplig lärare?
Knut Lindelöf
Redaktör för lindelof.nu, skribent och författare. Pensionerad mellanstadielärare och skolledare. Bosatt i Uppsala.

4 KOMMENTARER

  1. Det finns – vad jag förstått – två FN-resolutioner som för 8-9 års sedan gav USA viss rätt att agera i självförsvar. D v s efter 9/11. Men det mandatet är ett svagt sådant och berättigar till en kortare insats, möjligen. Inte en ockupation. Det strider mot folkrätten.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.