Radio Uppland om de skjutna

ulla-de-verdier_520

Ulla De Verdier i tjänst.

Nu tar alla medier upp frågan om de skjutna soldaterna i Afghanistan. Så ock Radio Uppland i P4. I egenskap av Uppslabo mot svenska soldater i Afghanistan inbjöds jag till studion på Bredgränd 7 ett par kvarter bort för att medverka i ett ca. fem minuters inslag klockan 15.08. Ett par minuter före 15 anmälde jag mig i receptionen. Ulla De Verdier hämtade in mig och visade mig min höga stol och min mikrofon. Lyssna på inslaget. Klicka på 15.00-15.30 och spola fram drygt 8 minuter.

Bloggportalen Intressant
Andra bloggar om: , , ,

... är läst 632 gånger!

  4 kommentarer for “Radio Uppland om de skjutna

 1. Sixten Andréasson skriver:

  Mycket bra, Knut. Lugnt och sansat fick du fram det viktiga!

 2. DZ skriver:

  Det är bara att instämma!

 3. Janne Bjernfeldt skriver:

  Instämmer till fullo! Bra Knut!

 4. Kjell Martinsson skriver:

  Det finns – vad jag förstått – två FN-resolutioner som för 8-9 års sedan gav USA viss rätt att agera i självförsvar. D v s efter 9/11. Men det mandatet är ett svagt sådant och berättigar till en kortare insats, möjligen. Inte en ockupation. Det strider mot folkrätten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.