Skamligt krypande för Israel

antsemitism_520 

Israel kan alltså påverkas. Deras utfall mot Sverige, Donald Boström och Aftonbladet för deras artikel om organplundring var alltså ohållbart. Dementierna tvingade till slut fram någon som faktiskt visste något och hade ovedersägliga bevis.

Israels utfall skrämmer. Att Israel medvetet smutskastar försvaret av palestinierna och vänder det till att det skulle vara judeförföljelser av samma slag som under WW2 är nu uppenbart. Att många svenska medier följsamt drivit Israels linje i denna fråga, ja t o m ivrigare än israeliska medier,  är skamligt. Det är som att redaktionerna självmant inrättat sig under ett sionistiskt förmyndarskap. Det kommer säkert mer i denna och andra frågor runt Israels agerande mot palestinierna.

Med en förhoppning om att åtminstone några ska ägna julhelgen åt självrannsakan och komma ut med klarare blick under 2010 önskas God Jul!

Artiklar i ämnet:
Donald Bostöms artikel AB 2009-12-17
Nyhetsartikel AB 2009-12-22
Åsa Linderborg i AB 2009-12-22
SvD fortsätter glida undan ledarbloggen 2009-12-22

Andra bloggar om: Intressant, , , , , , ,

... är läst 414 gånger!

  7 kommentarer for “Skamligt krypande för Israel

 1. Leif Erlingsson skriver:

  Man får ett intryck av dig, att Israel är en potentat som egentligen står över andra, där man blir lite förvånad när hon faktiskt lyssnar på oss. Så är det naturligtvis inte. Israel är helt i händerna på omvärldens opinion – den opinion som kommer till tals i medierna. D.v.s. i hög grad den engelska inte minst judiska elitens opinion. I England pågår just i detta nu en kris i dessa kretsar om lojalitet och identitet. Är de judar som bor i England, eller är de engelsmän som är judar? Om det senare, då måste de vara lojala med England, inte Israel. Och därmed hårt kritisera Israeliska övergrepp. Hela skutan är så att säga i gungning nu, och Israel sitter löst.

 2. Knut Lindelöf skriver:

  Den israeliska staten är en papperstiger precis som alla andra övermodiga militärmakter. Att de traditionellt (sedan WW2) har mäktiga bundsförvanter är inte ristat i sten. Saken kan påverkas, vilket jag försökte ge ett exempel på.

 3. Bo Persson, Piteå skriver:

  Nu när Lasse W börjat tvivla – Israel kan bli ett bondeoffer! – så hoppar Leif E genast på det tåget.

  Det är till att vara trendkänslig. Men, visst, bättre sent än aldrig.

  Samtidigt måste man ju säga att det är en ganska häpnadsväckande metamorfos det rör sig om. Jag menar från “den nya världsordningens” nervcentrum ena dagen till ett bondeoffer den andra.

  Ã… andra sidan om nu kalla kriget i själva verket var ett krig mellan två judiska maffior, så varför skulle det inte inom ramen för “den nya världsordningen” finnas en motsvarande maktkamp.

 4. Leif Bengtsson skriver:

  Naturligtvis var kritiken av AB och våra politiker ohållbar i längden. Istället hittade dom på ett annat sätt att straffa oss. Denna gång genom att låta stölden av skylten i Auschwitz få Svensknazistiska förtecken. Genom att meddela att gruppen ingick i nätverk där våra politiker var måltavla blev vi alla riktigt rädda.

  “Där fick ni era dumma antisemiter, så går det om man djävlas med oss” så tänkte man nog och drog sig tillbaka med ett leende. Ordningen återställd. Vi måste komma ihåg att det är med reptilhjärnan dom här planerar sin verksamhet. Annars hade dom nog kommit på att deras egen dumhet har drivit dom för långt. Dessa galningar kommer att ta kål på sig själva i sin strävan att leva upp till bilden av gudsbeskydd.

  Sorry, men här på jorden är det människorna som bestämmer fram till dess att någon gud värd namnet pekat med hela handen.

  När jag gjorde lumpen gick en ramsa: “Somliga gav Guden hjärnor, andra fick vinklar streck och stjärnor.” Ramsan verkar äga giltighet även i det större perspektivet.

  Ju mer man läser i deras egna medier och bloggar desto mer förvånas man av den totala arrogans mot allt utanför den egna horisonten. Synd att judarna kidnappats till detta vansinne under generationer. Allt fler ur gruppen vaknar ur hypnosen och ser sig om efter alternativ. Därför kommer vi att se allt värre galenskap i strävan att skapa yttre hot mot gruppen för att öka viljan och sammanhållningen i den judiska överlägsenheten.

  Revisionisterna vinner mark för var dag som går, den kritiska massan är snart nådd. Redan idag finns diskussionerna öppet på arbetsplatserna. Antisemitstämpeln verkar väl sliten. Därför har begreppet “judehat” fått allt större spridning i medierna och fokuserar bättre på det man vill dölja.

 5. Ida D. skriver:

  GOD JUL och GOTT NYTT Ã…R!
  Tack för en mycket givande artikel, Knut!

 6. kesefkal skriver:

  כל הדרכים לעשות כסף באינטרנט
  שימו לב שאין דרך קסם
  כשבקנםםל

 7. Knut Lindelöf skriver:

  Hoppas du inte skriver något otillbörligt “kesefkal”. Svenska går fram bättre på denna blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.