Skrämsel som vapen…

“…VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG KNUT? Du kan ha vilken uppfattning som helst! Men aldrig ändra på sanningen. Du har då verkliga konspirationsteorier. Jag blir förvånad som trodde du var bättre påläst. Du är lättmanipulerad och saknar självinsikt samt verklighetsuppfattning??? Underskatta inte mig!!! Jag talar om den viktigaste frågan i vår tid.

Jag kommer att låta Mossad kolla upp dig Knut! Jag bestämmer när det är slut! Du utgör en fara för de Judar och Israeler som bor här i landet. Dina fantasiteorier är sjukliga. Din kärlek till Palestinierna ses med förvåning i arabvärlden! I Egypten är Palestinierna icke välkomna m.fl. länder.

Om du levat i Tyskland under 2:a världskriget hur stort antal människor skulle fått sätta livet till ytterligare kan man ju undra. Avsaknad av en fungerande empati hos dig och ditt falskspel blir ditt fall! Du är som Anders Borg, vill känna makten över människor med din blogg. Du jobbar med vänster hjärnhalva och har snöat in i nån slags subkultur. Du gavs chansen att skapa historia, visserligen ej ombedd. Din blogg tar upp redan gamla frågor som gått runt flera varv i övriga media. Vi kommer att höra av oss inom sinom tid. Din väntan på domen blir…

/hörs/a.l./SÄPO/.”

Knut Lindelöf bloggredaktör

Så stod det i ett mejl till mig häromdagen. Mejlet hade föregåtts av ett hövligt meningsutbyte mellan en person som kallade sig Abe Libris eller Abbe Libriski (Överstelöjtnant och stridspilot i Israels flygvapen) och mig på lite högstämd svenska.

Senare inkom ett riktigt otäckt mejl som är ämnat att skrämma och att tysta, ett mejl med bifogad bild dels på mig och dels en bild på dekapiterade människor av värsta IS-slag.

Det gäller förstås att inte låta sig skrämmas. Men det är läskigt att politiken blivit så rå och det är nästan oundvikligt att inte börja tänka på vad man publicerar i Palestinafrågan.

Vad gör Israels vänner i Sverige för att sätta stopp för nätråskinn som dessa?

... är läst 799 gånger!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.