Under de senaste åren har trycket ökat från vissa inom USA:s federala regering – med stöd från mäktiga påtryckargrupper i den privata sektorn – för att göra sociala- och alternativa medier olagliga. Redan nu har mycket information som amerikanerna har tillgång begränsats och därmed har de politiska alternativen inskränkts för att passa dem som är i makten. Det är en allvarlig attack från många olika håll på det första tillägget (the First Amendment) – USA:s yttrandefrihet.

Det här skriver Philip M. Giraldi i American Herald Tribune den 24 september.

Föregående artikel”INGA HINDER FÖR SVERIGE ATT SKRIVA PÅ FN:S KÄRNVAPENKONVENTION”
Nästa artikelStereotyper

2 KOMMENTARER

  1. Och det görs för vårt eget bästa, för att skydda oss mot terrorister, Putin-agenter och extremister. På sistone har ”någon” lagt in bl a följande text i mejl som skickats till mig från Sverige:

    NN ”har aldrig skickat meddelanden till dig via denna e-postadress. Undvik att svara på det här e-postmeddelandet”.

    Eftersom NN skickat mejl till mig i åratal, är påståendet direkt lögnaktigt. Jag tar det som en varning: Umgås bara med folk som ”vi” har godkänt!

  2. Det här påminner mig om att kanske mitt senaste trassel med mitt gmail-konto kan ha något med detta att göra. Har inte hittat något sätt att undersöka saken. Gmail håller inne en massa e-post som antingen fördröjs eller bara försvinner. Kanske någon mer har liknande erfarenheter?

    Jag har emellertid en annan e-posttjänst där jag kan läsa och skriva mejl med min ordinarie adress. Men det är oroande att en så stor e-postjätte som Gmail inte är säker och pålitlig och det skapar besvär för oss kunder.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.