Andreas Önnefors (Foto: Wikipedia)

Professorn i idéhistoria Andreas Önnefors och specialist på konspirationsteorier är både högt uppsatt frimurare och svensk underrättelseofficer. Men dessa två senaste ”meriter” nämns inte när han presenteras som expert i olika medier. Det här får vi lära oss i senaste inslaget av Folkets Radio av Per Schapiro.

Folkets Radio – Smutskastningen av oliktänkare

Föregående artikelVi har livet i våra händer
Nästa artikelAFTONBLADETS BLUNDER

2 KOMMENTARER

  1. steigan.no läste jag en intressant artikel i frågan i morse om hur faktisk.no arbetar.

    Steigan inleder: ”Sensurorganisasjonen Faktisk.no har for alvor tatt skrittet over til politisk overvåking og tar øyensynlig mål av seg til å bli en mer reindyrket kamporganisasjon. I går 15. juni 2021 fikk vi følgende epost fra Morten Langfeldt Dahlback i Faktisk.no.”

    Det är nog en tidsfråga blott innan P Hultqvist får till ett Faktiskt.se.

  2. Skönmålningen av ”rättänkande” är andra sidan av samma mynt. Som rapporteringen från Vitryssland till exempel. Igår skickade jag följande mejl till Ekoredaktionen (ännu obesvarat):

    Varför kallar ni Belsat en ”oberoende” nyhetskanal i stället för att informera lyssnarna att Belsat är en polsk satellit-TV-kanal riktad mot Vitryssland. Kanalen är ett dotterbolag till TVP S.A. Från början har den samfinansierats av det polska utrikesministeriet och internationella donatorer. (Enligt Wikipedia)

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.