”STATSMINISTERN VILSELEDER SVENSKA FOLKET OM NATO”

”Regeringen tycks benägen att vika ner sig för de utländska och inhemska krafter som verkar för helt andra mål. Statsminister Magdalena Andersson (S) vilseleder svenska folket om Nato, skriver Lars-Gunnar Liljestrand, medutgivare av sajten alliansfriheten.se.”

Lars-Gunnar Liljestrand i DN

... är läst 243 gånger!

  1 kommentar for “”STATSMINISTERN VILSELEDER SVENSKA FOLKET OM NATO”

  1. Jan Arvid Götesson skriver:

    Lars-Gunnar Liljestrand gör felet att skylla på ”utländska och inhemska krafter som verkar för helt andra mål” och på en nolla som Magdalena Andersson. Det är dumt, ty där finns ju alltid ”krafter” som vill motsatsen till vad man själv vill, och folk som tänker fel och är svaga.

    Skulden för att Sverige snart går med i Nato ligger endast hos de upprustningsfientliga och hos de upprustningsljumma, vare sig de är höger (som Borg-Reinfeldt), och vänster (som fredsrörelsen).

    Mitt förslag till Nej-till-Nato-appell är detta:

    ”Sverige skall avstå från att ansöka om medlemskap i Nato, nu och i framtiden, men i stället genast bygga upp ett topprustat värnplikts- och territorialförsvar. De som oansvarigt har verkat för både Nato-nej OCH svagt svenskt försvar måste nöja sig med Nato-nej och en verkligt självständig linje gentemot Förenta staterna; rustningsmotståndare skall i fortsättningen hållas borta från inflytande över försvarspolitiken.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.