STELLA ASSANGE OCH CHRIS HEDGES OM AVRÄTTNINGEN I ULTRARAPID AV JULIAN ASSANGE

1
452
Stella Assange och Chris Hedges i samtal om Julian Assange.

Videon med Chris Hedges i samtal med Stella Assange

Föregående artikelDen nya medeltiden
Nästa artikelEtt annorlunda femtioårsfirande

1 KOMMENTAR

  1. Ja… Julian Assange är inte den enda journalisten genom tiderna som förföljts, fängslats och torterats, men han är i mina ögon den journalist som gjort de största och viktigaste avslöjandena under hela 21a århundradet (enligt vår kristna tidräkning). Och jag är inte ensam om att se det så.

    Sorgligt att inte hela världens (västvärldens åtminstone) journalistkår och nyhetsbyråer står upp och säger med en röst: Släpp Julian Assange!

    Hans brott: bl a att avslöja USA:s krigsbrott i Irak (Collateral Murder-videon med en grupp civilpersoner, inklusive två Reutersreportrar!) och pinsamma åsikter om andra världsledare och en massa annat som inte är något egentligt hot mot USA:s nationella säkerhet, såvida man inte likställer USA:s nationella säkerhet med bevarandet av den planetära hegemonin. Och det orsakade inte en enda skadad, än mindre dödad, amerikansk tjänsteman/officer/whatever vilket också erkänts men ändå fortfarande tjatas om i media av ”experter” och politiker då och då.

    Jag undrar fortfarande om Claes Borgström varit en nyttig idiot åt USA och om han fick något för det… Utan den där våldtäkt-/sexövergrepphistorian hade inte britterna gripit honom o s v. Det är en av många saker som idag gör att jag skäms över att vara svensk.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.