För det första, bloggandet kostat pengar. Förutom löpande utgifter som webbhotell (1700 kr/år) och domänkostnader (90 kr/år) tillkommer dator- och programkostnader och lite annat smått och gott lite då och då.

Löpande intäkter har nu blivit en nödvändighet. Reklam är för närvarande inget alternativ. Dels för att det ger mycket små inkomster och dels för att den förfular bloggen och stör läsandet. Återstår alltså frivilliga gåvor från läsare.

Bloggen har minst 5000 besökare per månad. Av dessa är säkert 2000 ”återkommande”. En rimlig gissning är att i alla fall några hundra är trogna, d v s ofta återkommande besökare och alltså kan förväntas vara intresserade av att bloggen fortsätter och utvecklas. Om 100 sätter in 50 kr varje månad blir det 5.000 kr.

Redigeringshjälp har nu börjat framstå som önskvärt eftersom det redaktionella arbetet och den rena redigeringen nu blivit för mycket för min kapacitet. I den mån gåvor kommer in från läsarna kommer jag kunna betala symbolisk ersättning för detta extra redigeringsarbete.

Har nu skaffat ett bankkonto för insättningar av gåvor till bloggverksamheten. Swedbank 8381-63 100 818-8

Hör av dig till mig via mejl så talar vi vidare om ekonomiskt stöd och om hur redigeringshjälp kan ordnas.

Tel: 073 6550316
knut@lindelof.nu

Föregående artikelNytt om kommentarer
Nästa artikelNu kör vi igång igen

2 KOMMENTARER

  1. Är det bara jag som misslyckats med att sätta in pengar på Knuts Swedbankkonto?

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.