Patrik Engellau samlar tre medicinska experter på sin kanal Det goda samhället till ett samtal om vilken strategi som används i Sverige och om vad som borde göras för att förkorta förloppet och minska antalet döda.

Föregående artikelCORONA : EN EPIDEMI AV MASSPANIK
Nästa artikelPATIENT 0?

1 KOMMENTAR

  1. Det finns verkligen olika uppfattningar i denna fråga. Det är rimligt att testa all vårdpersonal som kommer i kontakt med svårt sjuka och äldre till att börja med. Detta ökar tryggheten hos alla och kan minska sjukfrånvaron bland viktig vårdpersonal. Det är inte orimligt att tänka sig att en del personal är hemma p g a oro att bli smittad, om man kanske har en äldre eller sjuk i egna bostaden.

    En uppfattning, som torde glädja Anders Tegnell m fl.: ”Nedstängningarna i Europa kritiseras av WHO-expert. Att stänga ner länder helt för att begränsa coronavirusets spridning är inte en hållbar åtgärd. Det säger WHO:s expert Bruce Aylward. Aylward säger att nedstängningarna är kontraproduktiva och ineffektiva. Han pekar på att länder som Sydkorea och Singapore har fått ner spridningstakten utan att stänga ner sina samhällen.”.

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.