EU är roten till en lång rad problem i vårt land. EU bestämmer över Sverige. I dag beslutas majoriteten av våra lagar i EU. Vi blir påtvingade nya lagar som aldrig har godkänts i riksdagen. Om Sverige inte gör som EU säger dras vi inför domstol med hot om dryga böter.

EU är en extremt dyr klubb. I år kostar EU-avgiften över 40 miljarder. Det är ungefär lika mycket som hela det svenska rättsväsendet. Inom kort kommer kostnaden att överstiga hela det svenska försvaret. Som svensk betalar du mer än någon annan i hela EU.

EU har öppnat våra gränser för kriminella. EU:s fria rörlighet är roten till en stor del av problemen i vårt land. Över våra gränser flödar nu narkotika, vapen, tiggare och illegala invandrare helt fritt. Så länge vi är kvar i EU kommer vi aldrig att kunna lösa problemet.

Swexit, ja tack!

Ulrik Petersson (Industriarbetare, Skillingaryd)

Föregående artikelOLA TUNANDER OM UKRAINAKRIGET
Nästa artikelSpansk reporter som bevakade Ukraina häktad och isolerad i Polen

3 KOMMENTARER

 1. EU är inte roten till en lång rad problem i vårt land.

  EU utnyttjas istället som svepskäl av våra maktfullkomliga ledare, att införa eller låta bli att införa lagar som passar, eller inte passar dessa maktfullkomliga herrar och damer. Som motiverar detta med att ”EU har bestämt det”. De törs inte stå för sina despotiska fasoner.

  Frågan är istället hur våra ledare, skall bli mer demokratiska, och mindre maktfullkomliga, despotiska?

  I valen vi har vart fjärde år så väljer vi ledare för vår demokrati. Vi väljer inte despoter/wannabe-diktatorer.

 2. Dessutom är det så att EU, som Sverige är medlem i, och Nato som den svenska politikerklassen kämpar hårt för att bli medlem av, bägge är underställda Washingtonadministrationen. Nu har denna administration genom terroraktioner i dansk och svensk ekonomisk zon klart för världen visat att all form av självständighet för Europas del är illusorisk. Hur den nya regeringen i Sverige kommer att tackla de problem vi svenskar står inför kommer inte bara att bli intressant, det kommer att kännas in på bara skinnet, eftersom den kommande liksom den avgående regeringen inte kommer att kunna visa upp den stabilitet och ekonomiska plan som nu krävs.

  Hela den svenska politikerklassen har genom att klart sluta upp bakom ytterligare sanktionspaket mot Ryssland visat att den är mer inställd på att buga vackert för Bidenadministrationen än på att på allvar ta itu med de problem som det svenska folket och svenskt näringsliv står inför.

  Den verkliga omvärlden, den värld som inte är en del av det kollektiva Väst, ser med stort intresse på hur Sverige och andra vasaller hårt kämpar för att vara USA-imperialismen till lags. Följande sajt är full av sådana intressanta iakttagelser

 3. ”I valen vi har vart fjärde år så väljer vi ledare för vår demokrati. Vi väljer inte despoter/wannabe-diktatorer.” ”Fan tro’t”, Dennis N! Fick det svenska folket överhuvudtaget antydan till chans att diskutera en ansökan till Nato? Togs denna enormt viktiga säkerhetspolitiska fråga ens upp i valrörelsen?

  Hur gick det med förre kanslern i Österrike Sebastian Kurz (satt mellan 7 januari 2020 och 11 oktober 2021)? Har du glömt att han fick foten för att ha tänkt mer på Österrike än på EU? (Naturligtvis var det formella skälet ett helt annat.)

  Du ser väl åtminstone något lite på hur Viktor Orban malträteras av EU-administrationen för att han tänker för mycket på det ungerska folkets välbefinnande?

  Är inte elefanten i rummet tydlig nog för dig Dennis?

  Du kan väl åtminstone något fundera på vad Ursula von der Leyen sa inför valet i Italien. Tror du verkligen att EU-administrationen bryr sig om huruvida folken i medlemsländerna någorlunda fritt kan ”välja ledare för sin demokrati”?

  Naturligtvis har vi också problem som inte har så mycket med EU att göra, t ex skolpolitiken.
  Just nu, just idag, är det sanktionspolitiken mot Ryssland som drabbar även Sverige hårt. Den politiken härstammar från USA, påtvingas EU och effektueras även från svensk sida.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.