Har ni hört om detta? Tidningen helagotland.se skrev om saken och Expressen hakade på, med även Aftonbladet. Men detta är en nyhet som först snokades upp av Katarina Janouch, som läste och fick fram uppgifterna ur förundersökningen och skrev om saken på sin blogg. varpå hela familjen av populistmedier hakade på. Inte minst Mohammed Omar på DET GODA SAMHÄLLET med en riktigt obehagligt ironisk, men tydlig främlingsfientlig, artikel i sann SD-anda. Många frågor inställer sig:

  • Varför har Öss Nujens familjemedlemmar inte kallats till förhör?
  • Hur kommer det sig att det var Katarina Janouch och inte någon av de stora medierna som snokade upp saken?
  • Förmodligen är det bara en svartjobbhistoria, men detta måste familjen Nujen vetat sedan dådet på Drottninggatan. Varför gick de inte till polisen?
Föregående artikelDärför måste man stödja hamnarbetarna i Göteborg…
Nästa artikelNågot om hala kanaler, strypta ålar och goda limerickar

2 KOMMENTARER

  1. Ursäkta, men vad är det för ”främlingsfientligt” i herr Omars artikel? Utöver den för alla i redaktionstipset nämnda gemensamma och tydliga (korrekta så vitt jag kan se) kritiken av vår (obefintliga?) invandringspolitik, skymtar på flera ställen en rasistisk bockfot fram mellan raderna. Med viss anknytning till sionistiska tankegångar, vilket inte är ägnat att förvåna, då just sionism är den värsta konkreta formen av rasism i dagens värld.

  2. Dennis Z!
    Vi läser med olika filter i glasögonen och ryggmärgen. Omars artikel är ett ironiskt stycke, vilket lämpar sig illa i en sakdiskussion. Men på scen kanske framför en lagom förfriskad publik…

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.