Craig Murray som författat följande artikel på Consortium News är författare, radioman och människorättsaktivist, var brittisk ambassadör i Uzbekistan från augusti 2002 till oktober 2004 och rektor för Universitetet i Dundee från 2007 till 2010. Han tvivlar inte på att vi befinner oss i en tid med mer propaganda, falska terroristplaner, faktisk terrorism under ”false flag” och terrorism skapad och styrd av provokatörer.


Vi har lärt oss under detta år att det finns inget brott som är så häpnadsväckande, så uppenbart och så synligt så att Förenta Staterna och Israel inte är beredda att begå det fräckt och öppet. Massakern på 20.000 människor, inkluderande bebisar och småbarn, avsiktlig beskjutning av gravida kvinnor och småbarn, mord på gamla kvinnor i kyrkor och avrättning av fångar som klätts av nakna. Allt detta motiverat av ”Israels rätt till självförsvar”.

Vi har också sett ökningen av fascism när västerländska regeringar slår ner mot sina medborgare för att begränsa det politiska motståndet mot folkmordet. Aktivisterna Tony Greenstein, Mick Napier och jag själv har alla blivit trakasserade i enlighet med terroristlagen.

Jag har lämnat Förenta Staterna eftersom jag fruktar att jag är officiellt ”under utredning” under Terrorism Act och hotas av arrestering och att bli satt i fängelse under två år i väntan på rättegång. Åtskilliga personer har arresterats för att de uttrycker sin fasa över massakern genom plakat, ord och till och med sånger som polisen bedömer vara ”förolämpande”.

Polisinsatser sätts ofta in efter uppmaningar av självutnämnda sionistiska medborgargarden.

Vi ser också, precis som jag förutsett, en upprepning av den statliga islamofobiska propagandan från ”Kriget mot terrorismen”. Kommer ni ihåg den berömda ”risin komplotten” där mängden ricinolja som hittades var tecken på nivån som kunde hittas i varje kök.

Den brittiska regeringen höll det ”Top Secret” under två år att det egentligen inte fanns någon ricin. Eller den icke-existerande ”Påskbombplanen” där de ”ingredienser för improviserade sprängämnen” som hittades visade sig vara en väska med socker.

I Tyskland lägger de ned en hel del arbete på att rättfärdiga världens mest extrema anti-palestinska statliga rasism. Så de har uppfunnit en ”Hamas terrorplan” och arresterat fyra unga muslimer. Inga bevis över huvud taget har påvisats som motiverar detta.

Hamas har aldrig någonsin utförd någon våldsam attack utanför Palestina och det har alltid varit deras politik att inte göra det – och är det fortfarande. Det är en löjlig föreställning att de denna gång plötsligt beslutat att förlora det propagandakrig som de i stället vinner över hela världen, genom att attackera Tyskland.

Tysklands regering har en inriktning, inte bara mot folkmord, utan också mot entusiastiskt skapande av falsk terrorism.

Den tyska regeringen var tungt inblandad både i en ”false flag” terroristattack i Tasjkent, som jag hade tillfälle att undersöka och rapportera om till brittiska regeringen i realtid, och i skapandet av en rent påhittad terroristorganisation ”The Islamic Jihad of Uzbekistan”, som alltså var en konstruktion av CIA och tysk säkerhetstjänst.

Målsättningen den gången var att motivera den tyska militära flygbasen i Termez i Uzbekistan, varifrån man kunde operera in i Afghanistan. Människor glömmer det tyska deltagandet på den förlorande sidan i det senaste kriget i Afghanistan.

Jag hyser inga tvivel om att vi nu är inne i en period av mer propaganda, falska terrorist-komplotter, verklig ”false flag”-terrorism och terrorism ledd av agenter från hemliga polisen. Det är den enda väg som etablissemanget kan hoppas att återerövra propaganda-initiativet.

Jag har inte helt hunnit vänja mig vid min nya roll som en ambulerande terrorist, så jag ber om ursäkt för att skrivande av inlägg har blivit lite bristfälligt på grund av en hel del organisatoriska problem och en allmän känsla av förvirring.

Den skakade jag dock av mig på Milanos flygplats. Jag är personligen mycket glad över att kunna säga att min familj förenas med mig på en exotisk plats under jul och nyår, så ni kommer inte att höra mycket från mig före mitten av januari, och jag kommer att ägna mycket tid åt mina barn.

Jag önskar er en säker och mycket lycklig helg var ni än är och hoppas att ni kan tillbringa den tillsammans med era närmaste. Till alla de som lever under skräck och hot, särskilt de i Gaza, men inte bara dem, går mina tankar tillsammans med de miljoner världen runt som är med er nu och alltid.

Strax före det första Irakkriget, mellan invasionen av Kuwait och utbrottet av de verkliga fientligheterna, sände jag under en minut ett svar på ett meddelande från John Major. Jag arbetade inom ”The Embargo Surveillance Centre”, en topphemlig avdelning som förlagd i en underjordisk ”NATO HQ” i centrala London.

Vi var bland mottagarna av en julhälsning från premiärministern som kombinerade önskningarna om en God Jul med en krigisk hälsning. Jag svarade under en formell minut med en vers från julsången ”It came Upon the Midnight Clear”:

But with the woes of sin and strife
The world has suffered long;
Beneath the angel-strain have rolled
Two thousand years of wrong;
And man, at war with man, hears not
The love-song which they bring; –
Oh hush the noise, ye men of strife,
And hear the angels sing!

Vilka än änglarna är för dig, hoppas jag att du hör dem sjunga.

Craig Murray


Översättning till svenska av Henrik Linde.

Föregående artikelVem behöver en vänster som accepterar en ny kommunistledd världsordning?
Nästa artikelGaza och den sionistiska logiken

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.