Ann Charlott Altstadt

”Och jag har ingen aning om vart denna politiska rörelse ska ta vägen eller vilka utbrott som kommer fortsätta skaka USA under 2020. Men oavsett vem som vinner valet i höst kommer identitetspolitik fortsätta att splittra landet och de grupper som bäst behöver ett starkt enat kollektiv.

Framtiden tillhör den politiska kraft som lyckas skapa ett omfattande inkluderande vi. Det uppnås förstås inte via mordisk konspirationsteori, men heller inte genom politikerfloskler, plakatparoller eller myndighetspåbud. Vänstern har inte råd att lämna walk over även på frågan om hur ett vi kan skapas där de flesta, oavsett olikheter och skilda intressen, känner att de ändå hör hemma och ihop.”

Ann Charlott Altstadt i Aftonbladet 27 augusti

Föregående artikelKammarrätten, Kristersson och den fria marknaden
Nästa artikelGår USA mot ett inbördeskrig?

3 KOMMENTARER

  1. ”Framtiden tillhör den politiska kraft som lyckas skapa ett omfattande inkluderande vi.” Att skriva så är nästan som att skriva ”Imorgon kommer en ny dag” eller ”Solen går upp i öster.” Fast det senare är nog mest relevant.

    År 1997 skrev Z. Brzezinski (nationell säkerhetsrådgivare till president Carter): ”Eurasien är den axiella superkontinenten … Det är absolut nödvändigt att ingen eurasisk utmanare framträder, kapabel att dominera Eurasien och därmed också av att utmana USA.”

    Imperiet som sedan en tid varit mest dödsbringande och förödande för all jordens folk och natur är på deken. Kina, Indien och Asean står för cirka 45 % av världens befolkning jämfört med mindre än 5% för USA. Hela Eurasien står för mer än 60%. Från öster, där solen går upp, kommer den kraft som kommer att sätta dödsbringaren på plats. Men det sker kaotiskt. Ändå är det så att detta stora kaos, som innesluter ett litet kaos i Sverige, är den förutsättning vi har för att kunna skapa detta ”inkluderande vi”.

  2. Jag påminns om två mord i Bay Area i maj-juni av en officer i flygvapnet som arbetade på Travis Air Force Base. Han var också aktiv i en ”rörelse” på nätet, som kallar sig Boogaloo. Han sköt ihjäl en väktare från Homeland Security och en polisman. Ska försöka återkomma med fler detaljer.

  3. Och om en viss religiös kultur INTE VILL deltaga i svensk påbjuden integration, så varför är det viktigt för svenska medborgare att mångkultur är något positivt? Varför är det viktigt att denna religiösa kultur tillåts massinvandra, istället för att vara reglerad?

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.