VÄNNEN GÖRAN BURÉN SJUNGER ELDAREVALSEN

3
Föregående artikelDE STAL ETT LAND I FULL BLOM
Nästa artikelJulpyssel 1
Knut Lindelöf
Redaktör för lindelof.nu, skribent och författare. Pensionerad mellanstadielärare och skolledare. Bosatt i Uppsala.

3 KOMMENTARER

 1. Tack för den, väl framförd!
  En härligt fin berättelse till musik. Och minns Evert Taube, vilken fantastisk visskatt han lämnade efter sig.

 2. Tack Göran B!
  Som amatörsångare-och gitarrist är jag alltid imponerad av hur man kan komma ihåg texterna. Melodierna kan man nöta in men texterna är för mig besvärligare. Evert Taube får nog betraktas som arbetarskildrare i klass med dom som bara skriver böcker.

  Hoppas jag kan samla ihop mitt trassliga liv såpass att jag kan leverera några låtar ur min egen repertoar. Befinner mig väl på samma nivå som Göran B såväl på gitarr som sång. Svårt att koncentrera mig efter den senaste chocken när vår lilla Bostadsrättsförening har kallat till möte 10 Januari. Vår förvaltare Riksbyggen har föreslagit 90 % avgiftshöjning? Vad säger man. Ännu en gång får man konstatera att vi lever i en galen tid.

 3. Göran B!
  När jag var ute på nätet, Wikipedia, och letade efter Stern-ligan så hittade jag ditt namn:

  ”Göran Burén: Mordet på Folke Bernadotte. Leopard förlag, Stockholm 2012” Då misstänker jag att du besitter kunskaper om Palestina och ockupationsstaten Israel. Kan du inte leverera vad
  du kan i denna högaktuella fråga till lindelof.nu.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.