Det finns inga som helst bevis för rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet. Allt är påhitt och led i en politisk kampanj från dem som förlorade presidentvalet. Det hävdar Mike Whitney, medarbetare i The Unz Review: An Alternative Media Selection.

Det finns all anledning att ta allt som nu strömmar över oss om Trumps uselhet med en nypa salt. Läs därför denna motröst.

Föregående artikelFÖRR OCH NU
Nästa artikelBland skelett från galgbackar och kyrkogårdar

2 KOMMENTARER

 1. Det finns inga belägg för rysk inblandning i det amerikanska valet.

  Den process som utspelar sig för öppen ridå i USA, är ytterligare en bekräftelse på supermaktens undergång såväl ekonomiskt men även militärt inom kort. I dagsläget är det the Deep state som härskar, vilken består av det militärindustriella komplexet, som behöver ett aggressivt utrikespolitiskt USA för att säkerställa sina profiter. De säljer absoluta merparten till den amerikanska försvarsmakten och vapen som bilar ska gå ur produktion och ersättas av nya slagkraftiga vapen.

  Idag sprids nyheten att Ryssland övertagit Saudiarabiens roll som största råvaruleverantör av olja till Kina. Detta var väntat, men orsaken har förtigits, men det finns fortfarande hederliga media och journalister i USA som lever upp till yttandfriheten? ”Following Russia´s recent acceptence of the renminbi as Payment for oil we can expect more records high oil imports ahead to China. Gordon Kwan.? The Honkong based head of regional oil and gas research at Nokumura Haldup Inc said in an email, referring to the Chinese currency that Saudiarabis, if they want to recapture its number one ranking. it needs to accept the renminbi for o…

  (1000 tecken)

 2. Efter Lavrovs besök i USA riktades anklagelser mot Trump att han skulle ha läckt hemlig information till ryssarna om terrorism, vilket skulle ha utsatt säkerhetstjänstens källa för fara.

  Detta har förnekats av såväl Trump som Ryssland. Vladimir Putin i sin tur erbjöd?amerikanarna en utskrift av allt som yttrades vid besöket, då de som rutin spelar in diskussioner av den karaktären. Att lämnas till senaten och kongressen.

  Mest aktiv i drevet är Washington Post, men det visar sig nu att, påståendet om den hemliga informationen var rent struntprat och ett uttryck för den häxjakt som kommer att förgifta det amerikanska samhället framöver.

  På en presskonferens i torsdags på Cypern, på en fråga från en amerikansk journalist svarade Lavrov:?”If my memory serves me right , maybe one or two months earlier, the Trump`s administration instituded a lap top ban for passangers from seven Middle East countries, if I`m not mistaken, which was directly conected to a terrorists threat. So if you are talkning about that I don`t know what the secret is,”

  Det handlade om att IS skulle placera sprängmedel i laptops eller Ipads och liknande och visar sig inte vara det minsta hemligt då det handlar om ett offentligt laga beslut av Trump.

Välkommen! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.