Anders Björnsson i talarstolen

”Nu måste medborgarsamhället reagera och agera. Vi som sedan drygt tre år tillbaka driver sajten alliansfriheten.se anser att försvarsfrågan är en första rangens demokratifråga. Vårt samhällssystem hänger på freden. Freden hänger på att vi kan och vill försvara oss. Och den viljan bygger på att vi har mycket att vara rädda om och försvara.”

Ur Anders Björnssons tal vid Ferdssamtalen i Degerfors idag!

Föregående artikelNamn
Nästa artikelOM KRIGET KOMMER…

1 KOMMENTAR

  1. ”Ankdammen Sverige”
    Anders Björnsson har hållit ett viktigt tal i Degerfors på FiB/K:s fredskonferens den 18 maj. Det är en ovanlig vinkel på kända frågeställningar och intressant för ”vänstern” idag. Se vidare alliansfriheten.nu.

    Två viktiga saker som Anders B säger:
    1. Anders B gör ett djärvt försök att berätta varför det är värt att värna om Sveriges oberoende och det svenska. Var hittar man sådant? På Sverigedemokraternas hemsida! MEN, det blir pekoral (Falstaff Fakir skrattade nog högt åt SD om det svenska – läs själva). Därför är Anders behandling viktig eftersom han utgår från den svenska försvarsfrågan i dag. Träffar han rätt? Det kan diskuteras, men försöken är berömliga!

    2. Anders B pekar på en traditionell svensk svaghet att gnälla från vänster och höger. Vänstergnäll – Allt går åt fel håll! Den som inte nämner utfall av rasism, fascism och bristande feminism blir lätt pestsmittad. Högergnäll – Fri utspisning av alkohol och medlemskap i Nato.

Välkommen, du är nu inloggad! Håll god ton. Inga personangrepp!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.